TwitterFacebookRss

Dežurstva Stanice Delnice na skijalištima Petehovac i Čelimbaša

Skorašnje sniježne padaline krajem tjedna djelatnici skijališta Čelimbaša te nešto manjeg skijališta Petehovac iskoristili su u potpunosti, pripremivši odlično staze za skijanje tijekom cijelog vikenda.

Novih desetak centimetara snijega u subotu navečer za mekanu stazu u nedjelju ujutro bili su pravi užitak svim skijašima koji su odlučili dan provesti skijajući na obroncima Gorskog Kotara. 

Djelatnici skijališta u Mrkoplju odužili su se posjetiteljima produživši skijanje do 16:30 sati. Možda bi potrajalo i dulje da gusti snijeg, koji je počeo padati oko 16 sati, nije značajno ometao vidljivost. 

Dobro uređeno skijalište, odlična hrana u ugostiteljskom objekti na stazi i novih 60 cm najavljenog snijega u predstojećem tjednu odlična su najava za slijedeće dane. Skijalište Čelimbaša sljedeći tjedan radi od utorka do petka u vremenu od 12:00-16:00 sati, a vikendom od 9:00-16:00 sati, dok skijalište Petehovac radi svakodnevno uz ponudu noćnog skijanja.

Za sigurno skijanje i pomoć zaduženi su članovi HGSS-a Stanice Delnice.

Više informacija vezanih za RC Čelimbaša možete pronaći na facebook stranici “Skijanje Mrkopalj“,  a skijalište uživo vidjeti na kameri

Skijalište Petehovac možete pratiti na stranici ili na kameri

Vidimo se na skijama 🙂

«
»
Emergency call 112!